FAQ

Q: lopen we de afstand aan één stuk door?

A: Nee, over een dagetappe doen we ongeveer 3 uur. Er is ruimte ingelast voor fotomomenten bij landmarks. Verder zullen we tussendoor even stoppen voor een snackmoment. Bij Hollands Duin lopen we een stuk over het strand. Dit jaar kozen de deelnemers er voor om dit op blote voeten te doen. Dan stoppen we natuurlijk ook wel even om de schoenen weer aan te doen.


Q: Hoe hoog ligt het tempo?

A: We weten dat er niveau verschillen zullen zijn in de groep. Beide trainster begeleiden loopgroepen en weten hoe rekening te houden met tempoverschillen. Het is een social run dus op sommige punten zullen we even vegen. Verder zijn er stukken (bijvoorbeeld op het strand) waar je, met een duidelijk instructie tot waar te lopen, helemaal los kunt gaan (als je dat wilt). 1 trainster loopt voorop mee, 1 trainster fungeert als bezemwagen.


Q: Wat is het instapniveau om mee te kunnen doen aan het TrailOkay weekend?

A: Je hebt recentelijk een halve marathon gelopen en bent binnen 2.30 uur gefinisht (op de weg). Het belangrijkste is dat je in staat moet zijn om een tijdje achter elkaar door te lopen. Het is toch best een aardige belasting om 2 dagen achter elkaar te lopen.


Q: Maar waar laat ik mijn spijkerbroek?

A: Deze trailrun 2-daagse is op basis van Fast Packing Light. Light want in de hostel ligt een lakenpakket en een handdoek voor jou klaar. Verder draag je zelf jouw 'bagage' met jou mee. Dus een verschoning voor de volgende dag, pyjama, kleding voor in de bar. We zijn met trailrunners onder elkaar en de hostel is weliswaar Okay, maar niet sjiek. Een hardlooptight met een shirt kan je prima aan in de bar. Daar kijkt niemand vreemd van op. En die föhn? Laat die maar thuis, de volgende dag is het 'raar haar dag'.

Annuleringsvoorwaarden:

  • Tot 8 weken van te voren annuleren: 100% restitutie min € 15 administratiekosten
  • Tot 4 weken van te voren annuleren: 50% restitutie min € 15 administratiekosten
  • Bij annulering korter dan 4 weken van te voren geen restitutie
  • Annuleren schriftelijk via info@devrolijkeloper.nl

Spelregels

Elke deelnemer dient te beschikken over een goede conditie. Enige ervaring met het lopen in off-road terrein (heuvels, smalle paden, oneffenheid, modder etc.) is gewenst. Deelname is geheel op eigen risico en verantwoording. De begeleiders kunnen niet worden aangesproken voor opgelopen schade of eventuele blessures.

De begeleiders zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk of (geldelijk) aansprakelijk voor ongevallen en/of ziekte van deelnemers, voor verlies van bezittingen of elk ander door de deelnemer beweerdelijk geleden nadeel.