Bekijk ook even het filmpje over de Blue Monday Run van maandag 15 januari 2018 (opname van tv). De Blue Monday Run werd georganiseerd door Mind en Runningtherapeuten in NL. Deze run vraagt aandacht voor het leven met een depressie (het was een sponsorloop) en hoe bewegen kan helpen bij een depressie. De Vrolijke Loper was blij om er een bijdrage aan te kunnen leveren.

Meer informatie

Ingrid is te bereiken via 06-11929996 (ook WhatsApp), via mail ingrid@devrolijkeloper.nl (meestal binnen 24 uur reactie).

Trajecten starten altijd met een kennismaking, buiten in de natuur. We bespreken jouw doel en tegelijktijd maak je kennis met de aanpak van De Vrolijke Loper.

Als de aanpak van De Vrolijke Loper jou aanspreekt, starten we met een traject van 3 maanden. Gedurende 3 maanden zal je 10-12 uur met mij trainen, verdeeld over 12 contactmomenten. Het trainingsniveau is maatwerk, dit wordt afgestemd op jouw condititie en past bij jouw persoonlijke doel. Naast de trainingen met mij is het mogelijk om aanvullend "huiswerk" mee te krijgen. Elke training heeft een thema. Hierbij valt te denken aan ademhaling, mindfulness maar ook krachttrainingen. Allemaal passend bij jouw situatie.

Waar

Vaste locaties voor de trainingen Meijendel, Wassenaar & Kasteel Duivenvoorde, Voorschoten. Desgewenst ook op andere locaties binnen de regio Haaglanden. Hier kunnen extra kosten voor worden berekend.